Nameserver problemen van 4 en 5 oktober 2022

Op 4 oktober kreeg onze Domein Registrar te maken met een grote DDOS aanval.
Momenteel ervaren wij geen problemen meer en ook voor de klant zal dit geen problemen meer opleveren.
In het onderstaande meer uitleg over wat er gebeurt is op 4 en 5 oktober.

In de ochtend van 4 oktober kreeg onze Domein Registrar te maken met een grote DDOS aanval. De DDOS aanval was zo ernstig dat men niet anders kon dan de DNS servers geheel uit te zetten.
Dit zorgde ervoor dat websites en e-mail niet meer functioneerde, ook wij waren vanaf dat moment niet meer bereikbaar.
Met het volgende statement kwam de Registrar later in de ochtend naar buiten.
------------------------
Statement about the DNS outage of 4 October
Dear customer,

Today between 8:30 CET and 10:45 CET we experienced a massive outage on our DNS services. The reason is that we introduced a new firewall service for all of our customers that use our free DNS last Friday. Our premium DNS service was not affected.

We noticed that some direct traffic was still possible during the weekend and yesterday. We were not sure where that traffic came from.

We detected tens of thousands of domains of customers that were using direct IP addresses to connect to our DNS servers. Although we were sure this was not possible, we wanted to investigate it thoroughly before completely blocking direct customer requests to our nameservers today.

Unfortunately, a massive DDOS attack hit us in the morning that interfered with our research and it brought everything down.

We had to shut down our DNS servers in order to apply the new security measures before we could bring everything up again.

It is now clear that the direct traffic was not coming from our customer's domains, as we expected, but from abusive traffic bypassing our firewall.

It took longer than expected because we wanted to make sure that everything would be working smoothly before we brought the DNS live again.

Right now the new DNS Firewall is up and the DNS service will perform much better than anytime before.

We apologize for all the inconveniences and we really appreciate your continuous support.
------------------------

Na het middaguur, werd een nieuwe Firewall in gebruik genomen (dit stond pas later dit jaar op de planning) en kwamen de nameservers weer online, echter ging ook dit gepaard met grote problemen.Wederom kwam de Registrar in de loop van de dag met een statement naar buiten.
------------------------
Update about our new firewall
Dear customer,

We are currently fine-tuning our new firewall service. We have noticed that some customers experienced hiccups in their service, this is due to some tight parameters in the limits we have been adding.

The firewall has a self-learning algorithm that constantly learns from traffic patterns. We cannot exactly predict in this phase which limits are enough. So, unfortunately, we can have a few hiccups now and then this week. We will try to avoid those as much as we can.

Our service was not down around 13:30 CET, but some connections were refused by the firewall because they exceeded the limits we put there. Now we have increased the limits and are monitoring them closely. We do not expect any more hiccups but cannot 100% guarantee this in this phase.
------------------------

Wij bleven de nodige tickets insturen aangezien geen enkele domeinnaam te bereiken was, de Registrar bleef aangeven dat de diensten weer werkend waren maar dat was in de praktijk niet het geval. Inmiddels was het al laat in de nacht en was er nog de goede hoop dat de Registrar het de volgende ochtend allemaal opgelost zou hebben, echter was dit niet het geval.
Op alle tickets kregen wij hetzelfde antwoord, alle informatie was per e-mail verstuurd en dat alle diensten waren weer werkend. Die e-mails kwamen uiteraard nooit aan omdat ook onze domeinnamen en dus e-mail niet werkten, dit hebben wij keer op keer duidelijk aangegeven. Wij zijn daarop overgegaan domeinnamen van klanten om te zetten naar andere externe nameservers zodat deze weer, zij het met een vertraging, zouden werken. Dit moest handmatig gedaan worden aangezien de DNS gegevens niet uit te lezen waren op de nieuwe nameservers, dus tijdrovend per domeinnaam. Enkele uren na het omzetten kwam deze domeinen weer online. Aan het einde van de dag (5 oktober) tijdens het omzetten van de domeinnamen kwam er een nieuwsbericht in het controlepaneel van de Registrar dat de nameserver voorzien waren van nieuwe IP adressen. Daarop zijn wij gestopt met het omzetten en hebben direct alle domeinen voorzien van deze nieuwe IP adressen waarop langzaam aan al het verkeer weer op gang kwam en de problemen verholpen waren.
Wij gaan er dan ook vanuit dat dit geen probleem meer oplevert. Mocht je nog vragen hebben, iets niet duidelijk zijn of nog niet naar behoren te werken. Neem dan vooral contact met ons op.

Daarnaast willen wij onze excuses aanbieden voor de afgelopen dagen. En hopen wij bij deze alsnog al je vragen te hebben beantwoord mocht je ons niet hebben kunnen bereiken.

Storingen en Onderhoud

7-10-2022, DDOS en nieuwe nameservers

In de ochtend van 4 oktober was er een DDOS aanval gaande op de nameservers van onze Domain Registrar.
Leer meer op: DNS Outage

Excuses voor het ongemak.

22-7-2022, DDOS aanval op nameservers

Sinds vanochtend was er een DDOS aanval gaande op de nameserver waar wij gebruik van maken.
Dit was aan einde van de ochtend opgelost, echter begon het ruim een uur later weer en verstoorde het website bezoek en het ophalen/versturen van e-mail.

Rond 14:40 was het geheel opgelost, hopen dat dit zo blijft.

Excuses voor het ongemak.

1-2-2021, e-mail wordt geweigerd door bl.spamcop.net

Sinds vanochtend werd alle ontvangende e-mail geblokkeerd door SpamCop.net.
Door een zeer slordige actie van het Cisco-dochterbedrijf was de domeinnaam verlopen en kregen alle binnenkomende e-mails de error: 550 Email blocked by bl.spamcop.net

Wij hebben daarop het spamfilter op onze servers aangepast zodat bl.spamcop.net voor nu niet meer in gebruik is, vanaf morgen zal het weer in gebruik genomen worden.
Nieuws link: Verlopen domeinnaam spamcop.net

Excuses voor het ongemak.

30-12-2020, Netwerk storing.

Rond 13:45 zijn er dagelijkse werkzaamheden uitgevoerd. Het uitvoeren van deze dagelijkse werkzaamheden zorgen er altijd voor dat er een OSPF herberekening plaatsvindt (Open Shortest Path First). OSPF is een open en dynamisch routeringsprotocol dat routers in staat stelt om het IP-verkeer naar de eindbestemming te sturen. OSPF herberekeningen vinden normaliter meerdere keren per dag dynamisch plaats, ook wanneer er geen werkzaamheden plaatsvinden.
In dit geval heeft de OSPF herberekening gezorgd voor corruptie van de routeringstabel. Omdat OSPF ook (gedeeltelijk) in de redundantie voorziet, heeft de uitkomst van de OSPF herberekening er ook voor gezorgd dat deze tijdelijk is verdwenen. Hierdoor was een deel van het netwerk gedurende de storing niet beschikbaar.

Tot 15 december heeft het VMWare deel van het netwerk twee paden gehad, waarna er na gepland onderhoud een derde pad is toegevoegd. Het vermoeden is dat het derde toegevoegde pad, in combinatie met een bug in de software van de (Juniper) router, deze verstoring heeft veroorzaakt.

Oplossing: Het op 15 december toegevoegde pad is direct na constatering uitgeschakeld, waarmee de connectiviteit hersteld werd. De twee beschikbare paden zijn door een nieuwe dynamische OSPF herberekening hersteld, waardoor de omgeving weer redundant beschikbaar is geworden en de situatie van voor 15 december hersteld is. Deze netwerkopstelling heeft geruime tijd zonder incidenten gefunctioneerd. Daarmee is de situatie nu stabiel en kunnen toekomstige dynamische OSPF herberekeningen probleemloos plaatsvinden.

Excuses voor het ongemak.

2-10-2013, storing colocatie ruimte.

Even voor 19:55 is een verstoring geconstateerd met de netwerkverbindingen van enkele servers in het virtualisatieplatform. Men is bezig met het oplossen van deze verstoring.
De storing is op het netwerk van onze leverancier en niet op onze servers.
Onze excuses voor de overlast.

Update 20:08: Reserve switches zijn voorzien van configuraties. Engineers zijn nu bezig op het datacenter om diagnose vast te stellen of er ook daadwerkelijk apparatuur vervangen moet worden.

Update 20:20: Een interne link geeft een storing, hierdoor kunnen niet alle onderdelen met de volle capaciteit met elkaar communiceren. Er wordt nu bekeken welke onderdelen we gaan vervangen
en/of anders in gaan richten.

Update 20:28: Er is een link vervangen tussen twee switches. Dit heeft het probleem verholpen.

Update 20:31: Er zullen nog enkele korte onderbrekingen plaatsvinden terwijl we enkele aanpassingen doorvoeren om de kans op terugkeer van dit probleem te minimaliseren.

Update 20:51: Alle werkzaamheden zijn afgerond.

14-6-2013, server VS1-AMS storing.

Rond 20:18 is er om nog onbekende reden een issue ontstaan met een backup proces die niet eens hoorde te draaien op dat moment.
Deze backup zorgde ervoor dat een disk langzaam vol liep en daarmee enkele reguliere processen ontregelde en zorgde voor een 100% CPU load.

Na een reboot en het handmatig opruimen van de backup bestanden was het probleem verholpen.

Excuses voor het ongemak.

13-11-2012, server VS1-AMS onderhoud.

Tussen 10:00 en 12:00 zal op de server een nieuwe kernel geinstalleerd worden waarna een reboot plaats zal vinden.
Daarna volgt het hercompilen van PHP en Apache e.a. services, deze zullen worden herstart om toe te passen.

Er zal dus enkele malen een korte (seconden tot enkele minuten) onderbreking van de bereikbaarheid zijn.

Excuses voor het ongemak.

12-11-2012, server VS2-AMS onderhoud.

Tussen 10:00 en 12:00 zal op de server een nieuwe kernel geinstalleerd worden waarna een reboot plaats zal vinden.
Daarna volgt het hercompilen van PHP en Apache e.a. services, deze zullen worden herstart om toe te passen.

Er zal dus enkele malen een korte (seconden tot enkele minuten) onderbreking van de bereikbaarheid zijn.

Excuses voor het ongemak.

12-11-2012, server VS3-AMS onderhoud.

Tussen 10:00 en 12:00 zal op de server een nieuwe kernel geinstalleerd worden waarna een reboot plaats zal vinden.
Daarna volgt het hercompilen van PHP en Apache e.a. services, deze zullen worden herstart om toe te passen.

Er zal dus enkele malen een korte (seconden tot enkele minuten) onderbreking van de bereikbaarheid zijn.

Excuses voor het ongemak.

30-3-2012, server VS3-AMS down.

Om nog onbekende reden is rond 17:39 server
VS3-AMS down gegaan.
Er wordt momenteel gewerkt aan een oplossing.

17:52 Server is weer up and running.
Om onduidelijke reden is een error ontstaan na een time-check welke een set_time uitvoerde en de datum op 10 mei 1916 gezet heeft. Hierdoor werkte een deel van de aplicaties en DirectAdmin niet meer.

Excuses voor het ongemak.

30-8-2011, servers onbereikbaar.

Door een netwerk fout was een aantal van onze servers niet meer bereikbaar.
Het probleem deed zich eerst voor bij enkele IP adressen maar breidde zich al snel uit naar 1 van onze /24 IP ranges.
De backbone leverancier heeft de netwerk werkzaamheden gestopt en alles weer in de oude staat hersteld zodat alle servers weer bereikbaar zijn.

De problemen worden onderzocht en na wat tests worden op een ander tijdstip de geplande werkzaamheden alsnog uitgevoerd.

Excuses namens de backbone leverancier en uiteraard ons voor het ongemak.

15-8-2011, server migratie.

VS3-AMS zal 23-8 rond 07:30 gedurende 30 minuten down gaan.
VS2-AMS zal 24-8 rond 07:30 gedurende 30 minuten down gaan.
VS1-AMS zal 25-8 rond 07:30 gedurende 30 minuten down gaan.
Deze servers gaan op een nieuw platform draaien.

23-8: Migratie VS3-AMS voltooid.
24-8: Migratie VS2-AMS en VS1-AMS voltooid.
De migratie verliep zo soepel en voorspoedig dat beide servers gedaan zijn.

Excuses voor het ongemak.

21-4-2011, server VS2-AMS down.

Om nog onbekende reden is rond 18:35 server
VS2-AMS down gegaan.
Er wordt momenteel gewerkt aan een oplossing.

Server is weer up and running echter op andere hardware, oorzaak wordt nog onderzocht.

Excuses voor het ongemak.

23-4-2010, OS update van Ubuntu Jaunty naar Ubuntu Karmic.

Een van de voordelen zal zijn het on the fly verplaatsen van een VPS naar een andere fysieke server.
Dit geeft nu nog een downtime van 30 tot 60 seconden.

Alle klanten zullen dus gedurende deze ochtend een korte downtime kunnen ervaren tijdens deze update, waarvoor onze excuses.

Update 11:30: migratie naar nieuw OS is stop gezet na onverwachte problemen.
De spare server krijgt een nieuwe install en een test server zal worden gebruikt voor verdere tests om downtime te voorkomen.

Update voltooid

22-10-2010, Kernel update ivm security issue.

De update is niet geheel volgens plan verlopen.
Op 2 virtuele servers is na de kernel update op onverklaarbare wijze de diskimage corrupt geraakt waardoor het niet meer mogelijk was de servers te booten.

Update 11:45: servers draaien momenteel weer zij het op de lokale harddisks, er worden nu extra backups gedraait voordat we verder gaan.
Update 12:45: extra backup voltooid. Verdere checks hebben geen problemenen meer aan het licht gebracht.
Servers zijn weer in de Clound ondergebracht.

Storing opgelost

Product Info

1-8-2022, Tijdelijk Flex Actie pakket!
Flex Actie pakket is een tijdelijk einde zomer pakket, ruim en goedkoop!
Kijk op EIGEN-DOMEIN Hosting.

1-8-2022, verruiming dataverkeer Flex pakketten
Alle Flex pakketen hebben meer dataverkeer gekregen, tot wel 100% meer!
Kijk op EIGEN-DOMEIN Hostingpakketten.

1-4-2022, Aanbieding gedurende de maand April!
Flex Basis pakket – 12 maanden slechts €1 /mnd bij een 2-jarig contract
Kijk op EIGEN-DOMEIN Hosting.

1-2-2022, Shared, WordPress en Webshop hostingpakketten van EIGEN-DOMEIN nu de eerste 6 maanden slechts €1 per maand!
Kijk op EIGEN-DOMEIN Hosting.

9-11-2021, alle pakketten van EIGEN-DOMEIN hebben een forse update gekregen qua dataverkeer, tot 300% extra! Kijk op EIGEN-DOMEIN Hosting.

1-11-2021, het FLEX Basis pakket van EIGEN-DOMEIN heeft de gehele maand november een aanbieding lopen waar je extra schijfruimte en dataverkeer krijgt. Kijk op EIGEN-DOMEIN Hostingpakketten. Nu nog veel meer na de update van 9-11-2021!

1-3-2021, Wil jij met jouw website bovenaan staan in de organische resultaten van zoekmachines, zoals Google? Door middel van SEO diensten van EIGEN-DOMEIN zorg je hier gegarandeerd voor. SEO diensten als geschreven teksten door een professionele tekstschrijver, Backlinks in origineel geschreven teksten geplaatst op blogs in NL en BE en uiteraard een algemene SEO check van de website. Kijk op: EIGEN-DOMEIN SEO

29-12-2020, door de recente pakket aanpassingen van WebStarter is er een te grote overlap ontstaan met EIGEN-DOMEIN waardoor besloten is WebStarter te laten opgaan in EIGEN-DOMEIN. Vanaf nu zijn alle "op maat" hostingpakketten beschikbaar op EIGEN-DOMEIN Hosting

4-12-2020, het is vanaf nu mogelijk om vanuit het klantenpaneel de DNS van een domeinnaam te beheren. Via Diensten -> Domeinnamen kom je bij al je domeinnamen welke individueel ingesteld kunnen worden. Je hebt de keuze de bestaande records aan te passen en/of toe te voegen, maar ook om de nameservers aan te passen.

14-10-2020, WebStarter heeft een nieuwe website gelanceerd. Tevens zijn er nieuwe hostingpakketten geïntroduceerd, de oude pakketten zijn niet meer leverbaar (uitzonderingen daargelaten).

Er kunnen nog wat aanpassingen plaatsvinden.

8-10-2020, SiteBuilder heeft een nieuwe website gelanceerd. Voorzien van nieuwe website template voor o.a. WordPress, Joomla, Drupal etc etc.

Er zullen nog wat aanpassingen plaatsvinden.

1-10-2019, EIGEN-DOMEIN heeft een nieuwe website gelanceerd ivm het 20 jarige bestaan,
tevens zijn er nieuwe hostingpakketten geïntroduceerd, de oude pakketten zijn niet meer leverbaar (uitzonderingen daargelaten).

Deze pakketten zijn uitbreidbaar en altijd incl. één gratis domeinnaam.

1-12-2014, EIGEN-DOMEIN heeft nieuwe felxibele Flex hosting paketten
toegevoegd aan het assortiment.

Deze pakketten zijn uitbreidbaar en incl. de eerste domeinnaam.

19-3-2012, EIGEN-DOMEIN heeft een nieuwe en unieke domeinnaam checker
in gebruik genomen.

Er kan op losse zoekwoorden (keywords) of op volledige domeinnaam gecheckt worden.

6-3-2012, EIGEN-DOMEIN heeft de kleine hosting pakketten Domein Forward
en MINI Hosting aangepast.

De beschikbare diskruimte en dataverkeer per maand zijn per direct verdubbeld.

8-2-2012, SiteBuilder is van start gegaan met het leveren van website templates.

De templates zijn beschikbaar voor CMS/BLOG, Webwinkel en standaar websites zoals bijv. Wordpres, Joomla, Magento etc etc.

1-11-2011, EIGEN-DOMEIN biedt nu via de website spamfiltering van SpamExperts aan.

SpamExperts heeft een nauwkeurigheid van 99.98% filter-ratio en slechts 0,0001% false-positives, SpamExperts kan ook gebruikt worden als men hosting elders betrekt.

25-10-2011, X-site heeft in samenwerking met Google de gratis AdWords-advertentie coupons verhoogt naar €100.

Wanneer u klant bent van EIGEN-DOMEIN of WebStarter kunt u eenmalig een code aanvragen via e-mail.
Met deze code kunt u direct van start gaan met Google AdWords. Deze actie geldt alleen voor nieuwe AdWords accounts.

28-6-2011, EIGEN-DOMEIN biedt nu via de website SSL-Certificaten aan voor BIZ en PRO pakketten.

De SSL-Certificaten worden door EIGEN-DOMEIN geinstalleerd en het hosting pakket wordt voorzien van een eigen uniek IP adres, all-included.

28-3-2011, EIGEN-DOMEIN biedt in samenwerking met Google klanten een gratis AdWords-advertentie coupon aan op alle
START, BIZ en PRO pakketten, ter waarde van €50.

Wanneer u klant bent van EIGEN-DOMEIN kunt u eenmalig een code aanvragen via e-mail. Met deze code kunt u direct van start gaan met Google AdWords. Deze actie geldt alleen voor nieuwe AdWords accounts.

28-3-2011, Hosting pakketten van EIGEN-DOMEIN verruimd.

Alle hosting pakketten zijn voorzien van meer webruimte en voor de PRO pakketten is het nu mogelijk meerdere domeinnamen te gebruiken per pakket.

24-2-2011, i-host in een nieuw jasje.

Eindelijk dan is ook onze Hosting Reseller i-host in een nieuw jasje gestoken.

1-2-2011, Installatron nu standaard op alle BIZZ en PRO pakketten van EIGEN-DOMEIN.

Installatron is een auto-installer plugin voor het DirectAdmin controle paneel. U kunt met 1 klik vele (open source) webapplicaties automatisch installeren.

1-12-2010, website WebStarter gelanceerd met nieuw eigen product.

Via WebStarter leveren wij kant en klaar CMS, Blog en Shop / Webwinkel oplossingen.
Er is een ruime keuze aan web-applicaties zoals, Joomla, Mambo, osCommerce, Magento, Drupal, Wordpress etc etc.

Algemene Info

25-12-2020, 31-12-2020 en 1-1-2021, gewijzigde openingstijden i.v.m. feestdagen.

In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van ons kantoor en de telefonische bereikbaarheid aangepast.
Vrijdag 25 december, donderag 31 december en 1 januari zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
In geval van storing zijn wij te bereiken via:
helpdesk@x-site.nl

6-3-2020, X-site Internet Services heeft een nieuwe website gelanceerd.

23-12-2019 t/m 1-1-2020, gewijzigde openingstijden i.v.m. feestdagen.

In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van ons kantoor en de telefonische bereikbaarheid aangepast.
Vanaf maandag 23 december t/m op woensdag 1 januari zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
In geval van storing zijn wij te bereiken via:
helpdesk@x-site.nl

20-7-2018 t/m 3-8-2018, Zomervakantie 2018.

Het is weer tijd voor de jaarlijkse zomervakantie !
Wij zijn gesloten vanaf 20 juli t/m 3 aug 2018
Wij zijn gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar.
In geval van storing zijn wij te bereiken via:
helpdesk@x-site.nl

22-7-2017 t/m 9-8-2017, Zomervakantie 2017.

Het is weer tijd voor de jaarlijkse zomervakantie !
Wij zijn gesloten vanaf 22 juli t/m 9 aug 2017
Wij zijn gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar.
In geval van storing zijn wij te bereiken via:
helpdesk@x-site.nl

22-8-2016 t/m 26-8-2016, Zomervakantie 2016.

Het is weer tijd voor de jaarlijkse zomervakantie !
Wij zijn gesloten vanaf 22 aug t/m 26 aug 2016
Wij zijn gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar.
In geval van storing zijn wij te bereiken via:
helpdesk@x-site.nl

23-9-2015 t/m 30-9-2015, verhuizing kantoor.

We gaan eindeljk, na lang opknappen van de nieuwe locatie, verhuizen.
Wij zijn gesloten vanaf 23 sep t/m 30 sep 2015
Gedurende deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
In geval van storing zijn wij te bereiken via:
helpdesk@x-site.nl

15-8-2015 t/m 30-8-2015, Zomervakantie 2015.

Het is weer tijd voor de jaarlijkse zomervakantie !
Wij zijn gesloten vanaf 15 aug t/m 30 aug 2015
Wij zijn gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar.
In geval van storing zijn wij te bereiken via:
helpdesk@x-site.nl

We zijn tevens druk doende met het opknappen van onze nieuwe locatie waardoor de reactietijd niet optimaal zal zijn! Onze excuses daarvoor.

Augustus 2015, bereikbaarheid.

Gedurende de gehele maand augustus zijn wij minder bereikbaar en zal de gemiddelde reactietijd trager zijn dan
u van ons gewend bent. Naast de bekende vakantie perikelen zijn wij ook druk doende met het verhuizen naar een
andere locatie.

24-12-2014 t/m 3-1-2015, gewijzigde openingstijden i.v.m. feestdagen.

In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van ons kantoor en de telefonische bereikbaarheid aangepast.
Op woensdag 24 december kunt u ons bereiken tot 15.00 uur en op woensdag 31 december tot 15.00 uur.
Vanaf maandag 5 januari 2015 zijn wij vanaf 09.00 uur weer telefonisch te bereiken.

14-7-2014 t/m 6-8-2014, Zomervakantie 2014.

Het is weer tijd voor de jaarlijkse zomervakantie !
Wij zijn gesloten vanaf 14 jul t/m 6 aug 2014
Wij zijn gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar.
In geval van storing zijn wij te bereiken via:
helpdesk@x-site.nl

23-12-2013 t/m 5-1-2013, gewijzigde openingstijden i.v.m. feestdagen.

De december feestdagen hebben gevolgen op onze bereikbaarheid, zowel telefonisch als per e-mail. Telefonisch zijn wij niet bereikbaar gedurende deze periode.
E-mails en orders proberen wij uiterlijk binnen 48 uur te verwerken.
Urgente zaken en in geval van storing zijn wij te bereiken via: helpdesk@x-site.nl

Wij wensen u fijne feestdagen toe en veel geluk voor 2014.

20-7-2013 t/m 2-8-2013, Zomervakantie 2013.

Het is weer tijd voor de jaarlijkse zomervakantie !
Wij zijn gesloten vanaf 20 jul t/m 2 aug 2013
Wij zijn gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar.
In geval van storing zijn wij te bereiken via:
helpdesk@x-site.nl

24-12-2010 t/m 2-1-2011, gewijzigde openingstijden i.v.m. feestdagen.

In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van ons kantoor en de telefonische bereikbaarheid aangepast.
Op maandag 24 december kunt u ons bereiken tot 16.00 uur en op maandag 31 december tot 16.00 uur.
Vanaf woensdag 2 januari 2013 zijn wij vanaf 09.00 uur weer telefonisch te bereiken.

Wij wensen u fijne feestdagen toe en veel geluk voor 2013.

30-7-2012, 5.000.000 .NL domeinen.

Vandaag is de 5-miljoenste .nl-domeinnaam geregistreerd.
SIDN bedankt

16-7-2012 t/m 26-7-2012, Zomervakantie 2012.

Het is weer tijd voor de jaarlijkse zomervakantie !
Wij zijn gesloten vanaf 16 jul t/m 26 jul 2012
Wij zijn gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar.
In geval van storing zijn wij te bereiken via:
helpdesk@x-site.nl

21-9-2011, Wij hosten vanaf nu GROEN.

X-site compenseerd de CO2-uitstoot van servers via het boomaanplant-project van Cleanbits.
Mede doordat wij de servers compenseren zijn al onze klanten groen gehost.
Check hier uw eigen website.

11-7-2011 t/m 31-7-2011, Zomervakantie 2011.

Het is weer tijd voor de jaarlijkse zomervakantie !
Wij zijn gesloten vanaf 11 jul t/m 31 jul 2011
Wij zijn gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar.
In geval van storing zijn wij te bereiken via:
helpdesk@x-site.nl

24-12-2010 t/m 3-1-2011, gewijzigde openingstijden i.v.m. feestdagen

In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van ons kantoor en de telefonische bereikbaarheid aangepast.
Tussen 24 en 31 december kunt u ons bereiken op werkdagen van 11:00 tot 16.00 uur.
Vanaf maandag 3 januari 2011 zijn wij vanaf 09.00 tot 17:00 uur weer te bereiken.

Wij wensen u fijne feestdagen toe en veel geluk voor 2011.

19-7-2010 t/m 6-8-2010, Zomervakantie 2010.

Het is weer tijd voor de jaarlijkse zomervakantie !
Wij zijn gesloten vanaf 19 jul t/m 5 aug 2010
Wij zijn gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar.
In geval van storing zijn wij te bereiken via:
helpdesk@x-site.nl